Τόχασε ο Πολάκης και προκαλεί: Φωτογραφήθηκε έξω από τη ΜΕΘ του Σωτηρία χωρίς μάσκα! (pics)

Στην αγωνία του να αποδείξει ο Πολάκης ότι έχει δίκιο για τις ΜΕΘ, οδηγήθηκε σε ακόμη ένα κραυγαλέο ατόπημα, την ώρα που μέσα σε αυτές άνθρωποι υποφέρουν εξαιτίας του κορονοϊού και προκαλώντας τον απλό κόσμο που βιώνει την αγωνία της πανδημίας.

Προκειμένου να απαντήσει στον διοικητή του Νοσοκομείου «Σωτηρία», που τον διέψευσε ότι δήθεν δεν λειτουργούν οι 50 ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή, αλλά και στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έσπευσε να κάνει έφοδο στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο, ο Π. Πολάκης υποστήριξε πως ό,τι έχει γράψει για τις ΜΕΘ ισχύει στο ακέραιο, επικαλούμενος τις συνομιλίες του «με γιατρούς». Ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να διώξει τον διοικητή του νοσοκομείου, επειδή λέει ψέματα.

Το χειρότερο, ωστόσο, είναι ότι ο – γιατρός – Παύλος Πολάκης συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία έξω από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς να φορά μάσκα!

Υπ. Υγείας: «Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη»

Σχολιάζοντας την κίνηση Πολάκη, το υπ. Υγείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Προηγούμενο άρθροΥπ. Παιδείας: Συνεχίζεται ο τεχνολογικός εξοπλισμός των σχολείων (pics)
Επόμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη Βαρβιτσιώτη με τη Βρετανίδα υφυπουργό Εξωτερικών