Βουλή: Ασυγχώρητη άγνοια και γλύψιμο στο ΜέΡΑ25: Ο Κλέων Γρηγοριάδης συνέκρινε τον Βαρουφάκη με τον δολοφονηθέντα Λαμπράκη που αποκάλεσε …Χρήστο! (video)

Με μεγαλοστομίες περί «αστυνομικής δημοκρατίας» και γλύψιμο προς τον Γιάνη Βαρουφάκη, που τον εξέλεξε βουλευτή, ο πρώην ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25 άρχισε την ομιλία του στη βουλή, λίγες ημέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σε μια επίδειξη αφοσίωσης στον επικεφαλής του κόμματός του, ο Γρηγοριάδης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον Γιάνη Βαρουφάκη με τον δολοφονηθέντα βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, τον οποίο, λόγω ασυγχώρητης άγνοιας, αποκάλεσε, δύο φορές μάλιστα, Χρήστο Λαμπράκη, από το όνομα του ιδρυτή του ΔΟΛ!

 «Περάσατε όλα τα όρια της Δημοκρατικής νομιμοποίησης. Που στοχοποιήσατε και τελικά χτυπήσατε κοινοβουλευτικές δυνάμεις. Αυτό δεν τόλμησε να το κάνει το παρακράτος της Δεξιάς όταν ο τεράστιος γιατρός και βουλευτής ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης, περπάτησε την ιστορική διαδρομή του Μαραθώνα, στην πορεία Ειρήνης, και τότε σας θυμίζω είχε απαγορευτεί η πορεία, ο βουλευτής δεν εμποδίστηκε να την πραγματοποιήσει. Εσείς φερθήκατε στον Γιάνη Βαρουφάκη, χειρότερα πιο ανάλγητα και λιγότερο Δημοκρατικά απ’ όσο φέρθηκε το παρακράτος στον Χρήστο Λαμπράκη. Κρατήστε το για την ιστορία» είπε.

Δείτε το video:

Προηγούμενο άρθροΚοντοζαμάνης: Υπό την εποπτεία του ΕΣΥ η λειτουργία των κλινικών που επιτάσσονται
Επόμενο άρθροΓΕΕΘΑ: Υπερπτήση τεσσάρων τουρκικών αεροσκαφών F-16 πάνω από το Αγαθονήσι