Όπου πάρτι και χαρά ο Πολάκης πρώτος – Παράπονο γιατί δεν τον κάλεσε ο Βερβεσός στο πάρτι – Νέο βίντεο:«Σεισμός, σεισμός, συνωστισμός!» (videos, pics)

Τροφή για σχόλια και σάλο έχει προκαλέσει το νέο βίντεο από το πάρτι Βερβεσού που έκανε χθες το γύρο του διαδικτύου, με τον Παύλο Πολάκη να μην χάνει ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός και να εκφράσει το παράπονό του γιατί ο πρόεδρος του ΔΣΑ δεν τον κάλεσε στο πάρτι.

Μάλιστα, στο νέο βίντεο Βερβεσού, ακούγεται και το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… Συνωστισμός!».

Δείτε το video:

Νωρίτερα χθες, είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από καλεσμένο στο πάρτι, που έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ όπου συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του, για τους οποίους ο πρόεδρος του ΔΣΑ άνοιξε και σαμπάνια, προκαλώντας κοινωνία και πολίτες που πειθαρχούν στο lockdown, σε μία δύσκολη περίοδο που δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του από τον κορονοϊό και εκατοντάδες δίνουν τη μάχη για ζωή στις ΜΕΘ.

Δείτε τα videos :

Απαντώντας ο κ. Βερβεσός στον σάλο που προκλήθηκε, δήλωσε ότι ήταν οι συγγενείς του και τα παιδιά του γραφείου του που πήγαν να του πουν χρόνια πολλά στον Σύλλογο και πρόσθεσε ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα!

Και μέσα σε όλον αυτόν τον σάλο που προκλήθηκε ο Παύλος Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία για λίγη ακόμη δημοσιότητα.

Σχολιάζοντας το πάρτι, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα έπρεπε να ήταν και εκείνος εκεί, ενώ άφησε και ένα υπονοούμενο σε υστερόγραφο.




Σε ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να ήμουν και εγώ καλεσμένος να δει γλέντι και τραγούδι και απευθείας συνδέσεις και σηκωμένα φρύδια και τηλε-εισαγγλείς και λοιπά ζαρζαβατικά.

ΥΓ. Πολύχρονος Δημήτρη Βερβεσσέ, ειλικρινά όμως δεν περίμενα να πάρει τέτοια θέση ως ΔΣΑ για την πορεία του Πολυτεχνείου. Σε θυμόμουν ΠΑΣΠΙΤΗ, εξελίχθηκες όμως σε ΚΙΝΑΛ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολάκης, προ ημερών, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το «τσιμπούσι» εν μέσω lockdown στην Κρήτη.

H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Πέθανε 50χρονος ιερέας στη Νάουσα
Επόμενο άρθροΓώγος για lockdown: Νωρίς να μιλάμε για χαλάρωση