Μητσοτάκης από τον Εύοσμο: Ξεκινάμε μεγάλη εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού (video)

Στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου (ΚΥΑΤ) Ευόσμου βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στις μονάδες υγείας της Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμενος στα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την έναρξη μίας μεγάλης εκστρατείας για τον εμβολιασμό των πολιτών, για την αναγκαιότητα του οποίου τόνισε ότι θα μιλήσουν οι ειδικοί. Υπογράμμισε δε, ότι θα είναι δωρεάν και δεν θα είναι υποχρεωτικό, ωστόσο είναι απαραίτητο να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να το κάνει.

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας, καθώς και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που αναμένεται να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, όταν το εμβόλιο τεθεί στην κυκλοφορία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των εμβολιαστικών κέντρων και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το επίπεδο του ΚΥΑΤ Ευόσμου.

Παράλληλα, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του Κέντρου Υγείας για τις πέντε έτοιμες αίθουσες, που θα λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, όπως και τις τέσσερις ακόμη που έχουν διαμορφωθεί στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ). Σκοπός είναι τα εννέα συνολικά εμβολιαστικά κέντρα να πραγματοποιούν εκατό εμβολιασμούς ημερησίως.

Μιλώντας ο Πρωθυπουργός προς το υγειονομικό προσωπικό, αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, είπε: “Παίξατε και παίζετε καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και θα είστε εσείς αυτοί που θα παίξετε καθοριστικό ρόλο μετέπειτα στον εμβολιασμό του πληθυσμού. Το πολυδύναμο κέντρο στο οποίο βρίσκεστε είναι υποδειγματικό. Εύχομαι καλή δύναμη και να προσέχετε!”.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός και είχαν μία σύντομη συνομιλία, ενώ ο Δήμαρχος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Δήμο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τοπικά ζητήματα, τα οποία αφορούν στη βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Click4more: Ραγδαίες εξελίξεις: Εγκρίνει άμεσα το εμβόλιο της Pfizer η Βρετανία!

Στο Κέντρο Υγείας τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, και οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης, αντίστοιχα, ενώ από τη μονάδα στην υποδοχή ήταν ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, Κωνσταντίνος Χρίστογλου, με τον αναπληρωτή διευθυντή επιστημονικής λειτουργίας του ΚΥΑΤ Ευόσμου, Αντώνη Ασημακόπουλο, και από πλευράς Δήμου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθηνά Παμπουκίδου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστος Δεμερτζής.

Δείτε εδώ το video:

blob:https://www.facebook.com/53e72c1c-b5c0-4ebf-94e2-86079c7ed202

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: «Χριστούγεννα με δύο οικογένειες το πολύ, ανά γιορτινό τραπέζι»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Έφτασε 45′ νωρίτερα ο Μητσοτάκης και… σε πανικό οι δημοσιογράφοι! (video)