Χαιρετισμός από την Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτή Ν. Κοζάνης για το νέο ξεκίνημα του Parataxi.gr

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην νέα γενιά οφείλουμε να αγωνιστούμε, για να τους παραδώσουμε την πατρίδα που δικαιούνται, το περιβάλλον που τους χρωστάμε, την προοπτική και το μέλλον που τους οφείλουμε.

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι προτεραιότητα και μπορεί να επιτευχθεί με κανόνες και μέτρα, που θα λάβει ο καθένας από εμάς, με βάση την ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργείων και υγειονομικών υπηρεσιών. Όταν όμως αυτό δεν γίνεται στο σύνολο του, η Κυβέρνηση πρέπει να επιβάλλει μέτρα, όπως και το έπραξε για να προστατεύει το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθήκον κάθε υπεύθυνης και πολιτισμένης κοινωνίας και υποχρέωση έναντι των δεσμεύσεων της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κοινότητας.

Η φύση προειδοποιεί και εκδικείται. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεσματικά και υπεύθυνα λαμβάνει μέτρα και πρωταγωνιστεί μαζί με τα κράτη που πρωτοπορούν, εξασφαλίζοντας την αναγνώριση, αλλά και τους πόρους για την επίτευξη της κοινής προσπάθειας.

Το μεταναστευτικό ήταν και είναι πολυδιάστατο και δύσκολα διαχειρίσιμο θέμα. Μια βαριά κληρονομιά που απαιτεί συνεχή δουλειά και επαγρύπνηση. Μπήκαν κανόνες, περιορίστηκαν υστερόβουλες και εκβιαστικές συμπεριφορές από την Τουρκία και αναχαιτίστηκαν οι ακραίες επιλογές της, να εισβάλλει στη χώρα μας, με προμετωπίδα τους πρόσφυγες, αλλά κυρίως μετανάστες.

Η Ελλάδα δίνει παράλληλα ένα συνεχή αγώνα με ισχυρά επιχειρήματα έναντι της Τουρκικής προκλητικότητας και την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου από την Τουρκία. Ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε πλέον όλη η Ευρώπη να συμφωνεί ότι δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην προβληματική συμπεριφορά της Τουρκίας και ότι αν δεν συμμορφωθεί πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις.

Τέλος στο θέμα της οικονομίας υπάρχει μέριμνα για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μείωση της φορολογίας , κίνητρα σε φυσικά πρόσωπα για επενδυτικά κεφάλαια για νεοφυείς επιχειρήσεις και κίνητρα για δαπάνες επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας, με σκοπό την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τη χώρα μας, είναι ένας αγώνας που δίνει η Κυβέρνηση, αλλά και η παράταξη. Σ΄ αυτήν την πανστρατιά χρειάζεται η ενημέρωση, η ένωση δυνάμεων όλων των Ελλήνων , αλλά και όλων των φίλων και υποστηρικτών της δικής μας παράταξης με την καθοριστική συμβολή της νέας μεγάλης ηλεκτρονικής εφημερίδας Parataxi.gr

Προσωπικά θα συμμετέχω, θα επικοινωνώ, θα ενημερώνω και θα ενημερώνομαι, αλλά κυρίως θα ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό.

Καλή αρχή.

Καλή επιτυχία με τη συμβολή και συνεργασίας μας. 

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Προηγούμενο άρθροΠίστωση ποσού συνολικού ύψους 362 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 25.323 δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4
Επόμενο άρθροLive Πέτσας-Γεωργιάδης: Τα μέτρα για τις γιορτές, ποια καταστήματα ανοίγουν