Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε έτοιμοι και θωρακισμένοι απέναντι σε πιθανή νέα προβοκάτσια Ερντογάν στο μεταναστευτικό»

«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», τόνισε στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» ο Μ. Χρυσοχοΐδης, σχετικά με το ενδεχόμενο να επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε την ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Αναφερόμενος στον κορονοϊό και απαντώντας σε ερώτηση για το αν η αστυνομία το παράκανε ή αν έκανε τα στραβά μάτια στο θέμα των ελέγχων, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε πως η αστυνομία έκανε τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», τόνισε.

Χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, είπε και ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων». Στο πλαίσιο αυτό, έδωσε συγχαρητήρια στους πολίτες γιατί ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα.

Ασφαλώς και θα συλληφθεί ο κ. Παππάς, δήλωσε για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Προηγούμενο άρθροΤσαβούσογλου: «Η Ελλάδα δεν θέλει διάλογο – Μαζί με την Κύπρο στοχοποιούν την Τουρκία»
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: «Nα κάνουμε όλοι το τεστ – Το εμβόλιο η αρχή του τέλους της πανδημίας» (pics)