Διοικητής 5ης ΥΠΕ: “Βάσει προγραμματισμού οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου”

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων περί μετάθεσης της έναρξης των εμβολιασμών στα νομαρχιακά νοσοκομεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και στο Αχιλλοπούλειο του Βόλου, προχώρησε ο κ. Φώτης ​Σερέτης, διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και οι εμβολιασμοί για το προσωπικό θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, καθότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και το ΠΓΝ Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί διεξάγονται ομαλά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού.

Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άρτια εξοπλισμένο Εμβολιαστικό Κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς».

Προηγούμενο άρθροΣτέλλα Μπίζιου: Έρχονται νέες αποζημιώσεις για Λαρισαίους καλλιεργητές
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο υπερθέαμα σε Πειραιά – Θεσσαλονίκη (videos, pics)