Α. Γεωργιάδης: Προς άνοιγμα και τα κομμωτήρια – Τι είπε για το click in shop

Προτεραιότητα στο άνοιγμα των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, κουβερτών αλλά και κοσμηματοπωλείων έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης

Στα σενάρια του μερικού ανοίγματος της αγοράς βρίσκονται και τα κομμωτήρια αλλά και τα κέντρα περιποίησης νυχιών, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε την προτεραιότητα του ανοίγματος του λιανεμπορίου – με ραντεβού και χρονικό περιορισμό της παραμονής μέσα στο κατάστημα – ιδιαίτερα για τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, κουβερτών αλλά και κοσμηματοπωλείων.

Για όσα καταστήματα δεν ανοίξουν με το click in shop, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε πως θα μπορούν να λειτουργήσουν με click away ενώ προανήγγειλε και το άνοιγμα των ΚΤΕΟ. Εξετάζεται το άνοιγμα των καταστημάτων πώλησης επίπλων.

Για τις ώρες κυκλοφορίας, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα εναρμονιστούν με τα ωράρια των καταστημάτων και δεν τίθεται κανένα θέμα απαγόρευσης μετακίνησης των πολιτών από δήμο σε δήμο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Όσον αφορά την εστίαση, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως δεν συζητείται το άνοιγμα επί του παρόντος αλλά έκανε έκκληση στους ιδιοκτήτες να αγοράσουν θερμαντικά σώματα για εξωτερικούς χώρους γιατί πλησιάζει η ημερομηνία του ανοίγματος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε για τα κέντρα αισθητικής ότι είναι πολύ κοντά στο άνοιγμα, όχι όμως και τα γυμναστήρια.

Προηγούμενο άρθροΚεραμέως: Γιατί δεν μπορεί να ξεκινήσει μόνο η Γ’ Λυκείου -Τι απαντά στις αντιδράσεις για τα ΑΕΙ
Επόμενο άρθροΈ.Ράπτη: Διαδικτυακή εκδήλωση της επιτροπής για το Οικογενειακό Δίκαιο & τη Συναινετική Συνεπιμέλεια