«Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο», λέει πολίτης που έβλεπε την ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο»

Με πολίτες που κατήγγειλαν προβλήματα στο πρόγραμμα «Γέφυρα» επικοινώνησε αμέσως ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, όταν του είδε στην τηλεόραση.

Ο υπουργός άκουσε τα προβλήματα που εξέφρασαν δύο πολίτες σε εκπομπή του Mega και αμέσως τους πήρε τηλέφωνο, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει μαζί τους το πρόβλημα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός η κυρία Κατερίνα και ο κ. Γιώργος δέχθηκαν το υπουργικό τηλεφώνημα και περιέγραψαν τι συνέβη.

«Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα σε εσάς δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου.

‘’Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών’’ μου είπε. Εγώ κόλλησα στην αρχή» σημείωσε η κυρία Κατερίνα. «Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. ‘’Το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε’’ μου είπε», συμπλήρωσε η ίδια. Σύμφωνα με την ίδια το ζήτημά της έχει δρομολογηθεί.

«Έβλεπα τον Μαυρογιαλούρο»

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο υπουργός έβλεπα την ταινία ‘’Υπάρχει και φιλότιμο’’ με τον Μαυρογιαλούρο. Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος, ο υπουργός δεσμεύτηκε να λυθεί το πρόβλημά του. «Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι αν για το λάθος φταίει το δημόσιο θα βγει δημόσια και θα το αναγνωρίσει» είπε ο κ. Γιώργος. Μετά από δύο μέρες το πρόβλημα λύθηκε.