Viral και στο εξωτερικό η φωτογραφία του πρωθυπουργού κατά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό

Τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία του πρωθυπουργού, την ώρα που εμβολιάζεται με τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός εμβολιάστηκε την περασμένη Δευτέρα και η φωτογραφία του, στην οποία έχει βγάλει το μισό πουκάμισο, κέντρισε το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου και ιδιαίτερα της Daily Mail.

Η βρετανική ιστοσελίδα, στην κατηγορία «Female» αφιέρωσε άρθρο για τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον εμβολιασμό του Έλληνα πρωθυπουργού.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο ”Αττικόν” τη Δευτέρα. Δεν σήκωσε όμως τα μανίκια του, όπως έκαναν οι περισσότεροι, αλλά ξεκούμπωσε το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας το στήθος του. Απέκτησε μάλιστα ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα στη Βρετανία, αφού στο twitter έγινε μεγάλη συζήτηση. Κάποιος μάλιστα ρώτησε αν ο Μπόρις Τζόνσον θα μπορούσε να τον ακολουθήσει, ενώ άλλοι τον συνέκριναν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την αθλητικότητά του», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα.

Κάποιος μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί να πείσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν».

Πάντως, το δημοσίευμα δεν «στέκεται» μόνο στη φωτογραφία, καθώς αναφέρει στοιχεία για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά και την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΕ για το ειδικό «διαβατήριο» εμβολιασμού.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Σήμερα η σύσκεψη για γυμνάσια-λύκεια – Πιθανό άνοιγμα την 1η Φεβρουαρίου – Προβληματίζουν τα 480 κρούσματα ημερησίως
Επόμενο άρθροΕΛ.ΑΣ: Διευκρινίσεις για τα κυνηγετικά όπλα – Πώς και μέχρι πότε θα δηλωθούν