ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρεί τις απειλές κατά της Ν. Κεραμέως κάτι φυσιολογικό που κάνουν οι «ημιπιτσιρικάδες»


Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ για τα τρικάκια έξω από το σπίτι της Νίκης Κεραμέως.

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι «αυτό που βρήκε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τα τρικάκια στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, δεν είναι η πράξη και το απειλητικό περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κάλυψης από τα ΜΜΕ!»

«Το να σου πετάνε δηλαδή τρικάκια στο γραφείο με απειλές του στυλ “Ν+2 οι ώρες σου” είναι κάτι που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό, κάτι απλό και καθημερινό. Από αυτά που κάνουν οι «ημιπιτσιρικάδες», καταλήγει η ΝΔ

Η ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε χθες, με ανακοίνωσή της, σχολιάσει τον τρόπο που κάλυψε το γεγονός η ΕΡΤ. «”Επίθεση” με… τρικάκια στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι μεταδίδει η ΕΡΤ. Μήπως και με κομφετί; Τουλάχιστον η ίδια η υπουργός την αποκάλεσε “παρέμβαση”. Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στη σκληρά δοκιμαζόμενη -στη χώρα μας- ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», ανέφερε η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΣτέλλα Μπίζιου: “Η προστασία της εργασίας προτεραιότητα της κυβέρνησης”
Επόμενο άρθροΣυναντήσεις Στ. Γκίκα στο Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τους Δασικούς Χάρτες