Κ. Μπλούχος: Τηλεδιάσκεψη με θέμα «την πορεία του ευρωπαϊκού εμβολιασμού»

Ο Βουλευτής Ν. Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος συμμετείχε στην  τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Αντιπρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με θέμα «την πορεία του ευρωπαϊκού εμβολιασμού».  

Στην τοποθέτηση του ο κ. Μπλούχος τόνισε ότι το διακύβευμα είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει πάση θυσία παρά την όποια κριτική, η Ευρώπη να φανεί αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεων των μελών της και να ανταποκριθεί στις περιπτωτικές αστοχίες με ταχύτητα, με διοικητική αναδίπλωση και επιχειρησιακή ευελιξία. Ιδίως σε ό,τι αφορά προβλήματα μελλοντικά, σχετικά με τη διάθεση των αποθεμάτων, ή και στην επιδεινούμενη αγωνία που επιτείνεται λόγω των γενομένων μεταλλάξεων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κριθεί από την ευελιξία της και από την αποφασιστικότητα των μηχανισμών της να είναι πρωτοπόρος και όχι ουραγός στις εξελίξεις.  

Ο κ. Μπλούχος καταλήγοντας τόνισε ότι «οφείλουμε να έχουμε ένα κοινό και αρραγές μέτωπο απέναντι στην παραπληροφόρηση και στο έλλειμμα επικοινωνίας το οποίο υπάρχει με τους πολίτες σε όλα τα κράτη μέλη, χωρίς αλλοιώσεις των μηνυμάτων ».

Προηγούμενο άρθροΜηταράκης για μεταναστευτικό: «Αδιαπραγμάτευτη για την κυβέρνηση η μείωση των ροών»
Επόμενο άρθροΠατούλης: «Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών της Αττικής»