Λιβάνιος σε ΣΥΡΙΖΑ για ΕΡΤ: «Έχουν θράσος οι άνθρωποι του Καψώχα και της Ακριβοπούλου»

Αιχμηρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θοδωρής Λιβάνιος, σχετικά με την ΕΡΤ και τον συνωστισμό στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χρ. Στεφανάδη, στην Ικαρία, όπου παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υφυπουργός έκανε λόγο για «θράσος» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε καταντήσει (την ΕΡΤ) απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας».

Η δήλωση του Θοδωρή Λιβάνιου

«Χρειάζεται πράγματι μεγάλο θράσος να μιλάνε για την ΕΡΤ οι πρωταγωνιστές των διαγωνισμών με τα βοσκοτόπια. Οι άνθρωποι της ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου. Η δημόσια τηλεόραση από απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας, που την είχε καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα με αξιοπιστία, πολυφωνία και σεβασμό στη δεοντολογία κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτοί είναι ο κριτής, γι αυτό και τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ έχουν διπλασιαστεί σε λίγους μήνες. Το καλύτερο λοιπόν που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να σιωπά, ώστε να ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες του στη δημόσια τηλεόραση».

Νωρίτερα, απάντηση στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης, διαψεύδοντας τα περί δήθεν εντολής απαγόρευσης να παίξουν πλάνα από τα όσα συνέβησαν στην Ικαρία. Ο κ. Καφαράκης παραθέτει προς επίρρωσιν φωτογραφίες από πλάνα της ΕΡΤ που έπαιξαν τόσο στο μεσημβρινό όσο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Στη δήλωσή του ο κ. Καφαράκης αναφέρει τα εξής:

«Ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ οφείλω μια απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο με ένα ανυπόγραφο χαρτί για δήθεν “απαγόρευση” της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία. Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12:00, στις 15:00 -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο-, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00. Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση, ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9».

Προηγούμενο άρθροΚοντοζαμάνης: «Δυναμικός ο σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας για το Ρέθυμνο»
Επόμενο άρθροB. Κικίλιας: “Η εισήγησή μου είναι αυστηρό lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική”