ΟΝΝΕΔ: Προσφορά βιβλίων στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η Φλόγα» (pics)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Φωτεινή Ράπτη, Νίκο Κρικέλα, Απόστολο Αλεξιάδη και Χρήστο Παπούλια βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η ΦΛΟΓΑ», όπου συναντήθηκαν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με την πρόεδρο Μαρία Τρυφωνίδη και συνομίλησαν για τη μάχη που δίνουν καθημερινά οι μικροί ήρωες τους οποίους η Φλόγα στηρίζει με αξιοθαύμαστο τρόπο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, εκ μέρους όλης της Οργάνωσης, θέλοντας να δείξουν την αγάπη και το θαυμασμό τους προς τα παιδιά της Φλόγας παρέδωσαν στην κ. Τρυφωνίδη από ένα παιδικό βιβλίο για τα μικρότερα παιδιά και σειρές βιβλίων μυθολογίας, ιστορίας και λογοτεχνίας για τα μεγαλύτερα παιδιά αλλά και τους γονείς που στέκονται κάθε στιγμή δίπλα τους στον αγώνα της ζωής τους.

Η ΟΝΝΕΔ έχει ενώσει τις δυνάμεις της και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τη Φλόγα συγκεντρώνοντας χρήματα για τη στήριξη των αναγκών του Συλλόγου.

Ιδιαίτερη στιγμή στην επίσκεψη ήταν το δώρο που χάρισε μέσω της προέδρου της Φλόγας στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ η μικρή Αναστασία, η οποία αν και δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στην συνάντηση με τους εκπροσώπους της Οργάνωσης, δημιούργησε μια ζωγραφιά με ένα πολύ δυνατό μήνυμα για να τους ευχαριστήσει.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε: «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, επισκεφτήκαμε τη Φλόγα για να χαρίσουμε λίγα βιβλία στα παιδιά που δίνουν τόσο γενναία τη δική τους μάχη. Μιλήσαμε με την κυρία Τρυφωνίδη, η οποία μου δώρισε αυτή τη ζωγραφιά που ετοίμασε για εμάς η Αναστασία. Το μήνυμά της είναι καθηλωτικό: 4 στα 5 παιδιά βγαίνουν νικητές απέναντι στον καρκίνο.

Είμαστε διαρκώς και με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στη Φλόγα. Θα έχω τη ζωγραφιά πάντα μαζί μου και, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα επιστρέψω για να ευχαριστήσω από κοντά την Αναστασία για το μάθημα ζωής και θάρρους».

Προηγούμενο άρθροZ. Μακρή: «Διόρθωση Κτηματολογίου στην Αλόννησο – Συνεργασία Στύλιου – Αμυρά για τους δασικούς χάρτες»
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία «Μήδεια»: Νέα έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία