Συλλυπητήρια Κατσαφάδου για την απώλεια Μιχάλαρου – ΤΟ ΒΕΑ αποχαιρετά τον πολύτιμο συνεργάτη του

Τα θερμά συλλυπητήριά του για την απώλεια του προέδρου του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανού Μιχάλαρου, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστας Κατσαφάδος.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Κατσαφάδος αναφέρει:

«Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος για 49 ημέρες έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον κορονοΐό. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, παρά την προσπάθεια όλων.

Ως πρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, αγωνίστηκε τόσο για την στήριξη των μικρομεσαίων όσο και του επιχειρείν. Ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που με συνέπεια και σοβαρότητα ανέπτυσσε τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις του, για το καλό των συναδέλφων του και στήριζε την ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά. Στην οικογένειά του και στην επιχειρηματική οικογένεια τα θερμότερα συλλυπητήριά μου».

Το ΒΕΑ αποχαιρετά τον πολύτιμο συνεργάτη Ανδριανό Μιχάλαρο

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Βιοτεχνικό Επιμελετήριο Αθήνας, στην οποία αναφέρει:

«Ο βιοτεχνικός κόσμος, αποχαιρετά σήμερα, συντετριμμένος, το κορυφαίο στέλεχος της επιμελητηριακής οικογένειας, Ανδριανό Μιχάλαρο.

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου του Πειραιά, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αγωνίστηκε σε όλη την πορεία του, με αποφασιστικότητα, για να υποστηριχθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και να βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας.

Το Β.Ε.Α. συμπάσχει με τους αγαπημένους του και συνεχίζει το μεγάλο αγώνα, για πρόοδο και ανάπτυξη. Το έργο του θα παραμείνει οδηγός και παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές βιοτεχνών.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Προηγούμενο άρθροΟικονομικές ελαφρύνσεις για τους περιπτερούχους ζητεί ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας
Επόμενο άρθροZ. Μακρή: «Διόρθωση Κτηματολογίου στην Αλόννησο – Συνεργασία Στύλιου – Αμυρά για τους δασικούς χάρτες»