Μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, απάντησε σε ένα ποστάρισμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κακοκαιρία «Μήδεια» και την παραγγελία του δήμου για επιπλέον αλάτι, προκειμένου να καθαριστούν οι δρόμοι από το χιόνι.

Ο Πολάκης, παρουσιάζοντας έγγραφα για την παραγγελία αλατιού έγραψε στον λογαριασμό του: Ο ορισμός της ξεφτίλας!!!! Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ, αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε, Σήμερα!!!!! Επιτελικό κράτος στα καλύτερα του !!»

Η απάντηση του Κ. Μπακογιάννη

Με αφορμή την ανάρτηση του κ. Πολάκη, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε σε έντονο ύφος, τονίζοντας πως ο Δήμος ήταν έτοιμος και για λόγους ασφαλείας παρήγγειλε επιπλέον αλάτι ώστε να υπάρχουν εφεδρείς.

«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού», αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης.