Α. Πελώνη: «Η βία δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων – Με τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ συσκοτίζει το πρόβλημα της κακοποίησης»

Την άποψη ότι η κακοποίηση και η βία σε χώρους εργασίας δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα αλλά αφορά όλη την κοινωνία, εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι με τη στάση του συσκοτίζει το πρόβλημα και υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκήρυξε τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές του που συμμετείχαν τις τελευταίες μέρες στην εκστρατεία λάσπης της δημόσιας ζωής.

Αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι θα διευκολύνει όσους μετακινούνται και υπογράμμισε ότι πρόθεση είναι η διευκόλυνση και όχι το «φακέλωμα των μετακινήσεων».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας, η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά και σημείωσε ότι όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο θα αλλάζει η εικόνα της χώρας. Τόνισε, δε, ότι υπάρχει πίεση στο σύστημα υγείας και στην Αττική ενώ διευκρίνισε ότι αναπτύσσονται νέες κλίνες ανάλογα με τις ανάγκες.

Προηγούμενο άρθροΜ. Χαρακόπουλος: Να αρθεί η αδικία του “νόμου Κατρούγκαλου” για τους ομογενείς!
Επόμενο άρθροΧ. Θεοχάρης: «Στόχος να ανοίξει η κρουαζιέρα με ασφάλεια το συντομότερο»