Νέα στοιχεία για την ένοπλη επίθεση μέσα από ταξί σε βάρος 30χρονου στον Αγ. Παντελεήμονα

Οι δράστες είχαν επιβιβαστεί σε ταξί και αναζητούσαν τον νεαρό αλλοδαπό στα στενά του Αγίου Παντελεήμονα. Όταν τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Αγορακρίτου, τον πυροβόλησαν μέσα από το ταξί, και ζήτησαν από τον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του.

Κοντά στο σταθμό Λαρίσης, το όχημα έπεσε σε κίνηση, οι δράστες είδαν μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε μικρή απόσταση, φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν το όχημα. Ο οδηγός έπαθε σοκ, οι αστυνομικοί στα πίσω καθίσματα εντόπισαν το πιστόλι των κακοποιών.

Το θύμα τραυματισμένο στη δεξιά κνήμη μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, είχε συλληφθεί μια ημέρα πριν στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ στις τσέπες του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε η ένοπλη επίθεση σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την άνοιξη του 2019 τον 30χρονο είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά στο Σταθμό Λαρίσης.

Στο παρελθόν το θύμα είχε κατηγορηθεί για δύο απόπειρες δολοφονίας, ληστείες, και ναρκωτικά.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Προηγούμενο άρθροΕπιπλέον 70 κλίνες ΜΕΘ Covid μέσα στις επόμενες μέρες – Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία της Αττικής
Επόμενο άρθροΒλάχος για υπόθεση Λιγνάδη: Ο βασιλιάς είναι γυμνός από επιχειρήματα – Νέα στοιχεία αρχές της εβδομάδας