Ιστοδιάλεξη με θέμα την άνοια και το Αλτζχάιμερ στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε συνεργασία με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 17.00, την τρίτη κατά σειρά ιστο-διάλεξη (Webinar) με θέμα την άνοια και το Αλτζχάιμερ.

Ο Δρ Κωστής Προύσκας, Ψυχολόγος – Δρ Γεροντολογίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος», θα εισηγηθεί το θέμα: «Συμπεριφορά των παιδιών σε ανθρώπους με Άνοια».

Προ της Εισηγήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης, όπου και στεγάζεται το Κέντρο, θα απευθύνει χαιρετισμό-παρέμβαση, η οποία θα αποτελέσει μια ποιμαντική προσέγγιση του όλου ζητήματος.

Η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων (zoom) και προϋπόθεση της συμμετοχής είναι η ηλεκτρονική δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/47v7PARqwu7MQCbM7 έως την Τρίτη 2 Μαρτίου. Σημειωτέον ότι θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

(Πληροφορίες: 210-6523623 • aktios.seminars@aktios.gr)

Προηγούμενο άρθροΕργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΠρόστιμα 31.700 Ευρώ σε ελέγχους της γ.γ Προστασίας Καταναλωτή για το παράνομο εμπόριο