Σεισμός: Επικοινωνία Δένδια με υπουργούς Εξωτερικών – Αλληλέγγυοι στην Ελλάδα

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού προς την Ελλάδα, μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην Ελασσόνα.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε προς τον Έλληνα ομόλογό του την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στη διαχείριση των συνεπειών του σεισμού.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης επικοινώνησε μαζί του «για να εκφράσει την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού και την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην Κεντρική Ελλάδα».

Την ετοιμότητα της Τουρκίας να βοηθήσει την Ελλάδα εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεχμέτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Νίκο Δένδια.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο κ. Δένδιας και με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι ντι Μάιο, ο οποίος του εξέφρασε την αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, για τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλία.

Με τον κ. Δένδια επικοινώνησε και ο Ισραηλινός ομόλογός του για να του εκφράσει την αλληλεγγύη του.

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Δ. Αυγερινοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΞ
Επόμενο άρθροΑ. Γεωργιάδης: «Παρατείνονται οι θητείες των επιμελητηρίων για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών τους»