ΣΥΡΙΖΑ: Ατυχής η δήλωση Δρίτσα για την 17 Νοέμβρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για τη δήλωση Δρίτσα

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη δήλωση Δρίτσα για την 17 Νοέμβρη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς την ατυχή.

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ίδιο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις δηλώσεις του βουλευτή υπέρ της «17 Νοέμβρη».

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του παίρνει αποστάσεις από τον βουλευτή.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θοδωρής Δρίτσας είχε τονίσει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, προκαλώντας σφοδρή αντιπαράθεση στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο Open TV, επιχείρησε να ανασκευάσει τη δήλωσή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν ελλειπτικός ο λόγος μου και άφησε περιθώρια παρερμηνειών».

Η επίμαχη δήλωση Δρίτσα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη πως «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων, των τρομοκρατικών. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ
Επόμενο άρθροΚ. Μπακογιάννης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει τον Κουφοντίνα ως σημαία ευκαιρίας”