Παρατηρητήριο Fake news ΝΔ – Τα ψέματα Τσίπρα στη Βουλή για το lockdown και τη διαχείριση της πανδημίας

Για fake news ως προς τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και την πορεία των εμβολιασμών κατηγορεί το Παρατηρητήριο της ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το μόνο που κάνει ο κ. Τσίπρας από την αρχή της πανδημίας είναι να καταγγέλλει όποιο μέτρο λαμβάνει η κυβέρνηση. Όταν ανοίγουν δραστηριότητες διαμαρτύρεται ότι τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία. Όταν λαμβάνονται περιοριστικά μέτρα διαμαρτύρεται για τις επιπτώσεις στην οικονομία» σχολιάζει το Παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τονίζει επίσης, ο κ. Τσίπρας «σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη τη διαχείριση της πανδημίας, κάνοντας λόγο ”για το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown στην Ευρώπη”». Για να προσθέσει το Παρατηρητήριο ΝΔ: «Επειδή η καλύτερη απάντηση στα fake news είναι τα συγκεκριμένα στοιχεία, παρακάτω θα βρείτε όλα τα δεδομένα για την υγειονομική εικόνα, τους εμβολιασμούς και το ιστορικό των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Μια απλή ανάγνωση των στοιχείων επιβεβαιώνει ότι, εν αντιθέσει με τα fake news Τσίπρα, η προσαρμογή των μέτρων στα επιδημιολογικά δεδομένα και η τροποποίησή τους ανάλογα με τις εξελίξεις είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ τόσο οι υγειονομικοί δείκτες όσο και η πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας διαψεύδουν με τον πιο ηχηρό τρόπο το fake αφήγημα περί δήθεν αποτυχίας στη διαχείριση της πανδημίας και δείχνουν ότι τα έχουμε πάει καλύτερα από τη μεγάλη πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών. Αυτό που κρίνει σε τελική ανάλυση την επιτυχία μιας πολιτικής είναι τα δεδομένα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τους παραθέτουμε λοιπόν στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλία: Παρατείνεται για τους παραγωγούς η προθεσμία για τις δηλώσεις ζημίας από τη «Μήδεια»
Επόμενο άρθροΝ. Παναγιωτόπουλος: «Ο δημόσιος βίος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη και Κουφοντίνα και περισσότερο Τσούνη»