ΙΣΑ: Απαλλάσσονται από την ετήσια συνδρομή οι ιδιώτες γιατροί που θα συνδράμουν το ΕΣΥ

Στην απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια, όσους ιδιώτες γιατρούς μέλη του, με ειδικότητα παθολογίας, γενικής ιατρικής, πνευμονολογίας και αναισθησιολογίας, ανταποκριθούν στην έκκληση του υπουργείου Υγείας και απασχοληθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα προχωρήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), μετά από εισήγηση του πρόεδρου του Γιώργου Πατούλη.

«Καλώ τους συναδέλφους μου να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια να στηρίξουν το ΕΣΥ, να βοηθήσουν τους συναδέλφους στα νοσοκομεία που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη και να σώσουν ανθρώπινες ζωές», επανέλαβε ο Γ. Πατούλης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε έκκληση σε ιδιώτες γιατρούς να συνδράμουν το ΕΣΥ. «Σε αυτή τη μάχη για τη ζωή αναμένουμε και ζητούμε τη στήριξη από όλους τους γιατρούς», τόνισε κι προσέθεσε ότι εάν στις επόμενες 48 ώρες δεν έχουν ανταποκριθεί τουλάχιστον 200 γιατροί στο νέο αυτό κάλεσμα θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών που έχουν ειδικότητες οι οποίες είναι αναγκαίες για τη νοσηλεία COVID περιστατικών.

Προηγούμενο άρθροΤο αίτημα για προσλήψεις στην Πυροσβεστική μέσω διαγωνισμού με κριτήριο την εντοπιότητα, στη Βουλή από τη Μ. Ιατρίδη
Επόμενο άρθροΕπιστολή του Στ. Γκίκα προς τον Ν. Χαρδαλιά για την Προμήθεια Πυροσβεστικού Σκάφους στην Κέρκυρα