Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης: “Μιλάμε μαζί – η νέα Εποχή της Οικονομίας ξεκίνησε”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης την Τετάρτη 17/3/2021 με θέμα «Μιλάμε μαζί – η νέα Εποχή της Οικονομίας ξεκίνησε», με την συμμετοχή της κας Αθηνάς Καλύβα – Γεν. Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Υπουργείου Οικονομικών, του κ. Φώτη Κουρμούση – Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Υπουργείου Οικονομικών και του κ. Θάνου Πετραλιά – Γεν. Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Υπουργείου Οικονομικών.
Στη συζήτηση αυτή υποβλήθηκαν εκατοντάδες σχόλια και ερωτήματα που απαντήθηκαν από τους καλεσμένους.

Συζητήθηκαν θέματα της οικονομικής επικαιρότητας όπως, η επιδότηση των παγίων δαπανών των επιχειρήσεων, η προστασία των θέσεων εργασίας, η μείωση / απαλλαγή ενοικίων, η νέα Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7, η βελτίωση των όρων στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 1, 2 και 3, το Νέο πρόγραμμα Γέφυρα για πολύ μικρές, μικρές, ατομικές και μεσαίες επιχειρήσεις, η επέκταση της αναστολής των φορολογικών υποχρεώσεων και η διεύρυνση των περιόδων αποπληρωμής των Επιστρεπτέων Προκαταβολών.

Ο κ. Σπανάκης, κλείνοντας τη συζήτηση, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και τους εκατοντάδες φίλους του πολιτικού του γραφείου για τη συμμετοχή τους.
Τόνισε δε, ότι οι συζητήσεις θα είναι ανοιχτές για όλους.

Προηγούμενο άρθροΣτον εορτασμό για την Κυριακή της Ορθοδοξίας παρέστη ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη : Έστησαν απαγωγή για να πάρουν λύτρα από το… φίλο τους