«Έκλεισε» η τηλεφωνική επικοινωνία Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Όστιν

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, o Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του, Λόιντ Όστιν.

Η χρονική συγκυρία της επικοινωνίας μεταξύ των Υπουργών Άμυνας των δύο χωρών έρχεται μια εβδομάδα μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου τονίστηκε ο στρατηγικός χαρακτήρας της συνεργασίας Ελλάδος και ΗΠΑ για την ασφάλεια και την ευημερία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ειδικότερα, την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Λόιντ Όστιν, αναμένεται να έχει το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η τηλεφωνική επικοινωνία προγραμματίστηκε μετά από αίτημα του αμερικανικού Πενταγώνου. Στη συνομιλία των δύο υπουργών αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Προηγούμενο άρθροΚρήτη : Συναγερμός για έκρηξη κρουσμάτων στο ΠΑΓΝΗ – Θετικοί 15 γιατροί, νοσηλεύτριες και ασθενείς σε ένα 24ωρο
Επόμενο άρθροΣε πλήρη εξέλιξη η ψηφοφορία για την προανακριτική κατά Ν. Παππά – Τα μεσάνυχτα το αποτέλεσμα