Φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ άναψε το βίντεο που δημοσιοποίησε η ΝΔ, ασκώντας σκληρή κριτική για τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, με αφορμή τις αποφάσεις που αναμένονται για χαλάρωση μέτρων στη σκιά του αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων του κορονοϊού, ασκεί η ΝΔ.

« Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το «όχι σε όλα» κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests. Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα», αναφέρει η ΝΔ και παραθέτει το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Δείτε το video:

Απαντώντας στη ΝΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνει ότι «η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί με στοιχειώδες πλάνο την υγειονομική κρίση, ανοιγοκλείνοντας την οικονομία χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία λογική, είναι για γέλια και για κλάματα».

«Το θράσος, των πανικόβλητων του Μεγάρου Μαξίμου, να επιρρίπτουν από πάνω και χαιρεκακία στους πολιτικούς τους αντιπάλους όταν επισημάνουν το προφανές, είναι μόνο για γέλια», πρόσθεσε.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να επισυνάψει το βίντεο του κ. Τσίπρα που μιλάει από μόνο του. Κατανοούμε απόλυτα την ενόχληση του κ. Ηλιόπουλου από την εικόνα του αρχηγού του», ανταπάντησε η ΝΔ.