Αν. Δημοσχάκης: “Η Ελλάδα αποκτά και πάλι την αίγλη της στο αθλητικό γίγνεσθαι!”

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ & ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ! 


Την Πέμπτη 1 Απριλίου στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, επί του Σ/Ν του Υπ. Αθλητισμού για το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκης εξήρε τις θετικές διατάξεις που επαναφέρουν τον ελληνικό αθλητισμό σε περίοπτη θέση στη διεθνή αθλητική σκηνή, καταθέτοντας απλόχερα την προσωπική του εμπειρία!!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα :

-Απαιτείται η αποτελεσματική αντιμετώπιση του ντόπινγκ, το οποίο αποτελεί κοινωνική μάστιγα αμαυρώνοντας τον ελληνικό αθλητισμό!

-Η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπ. Αθλητισμού, θωρακίζει τον υγιή αθλητισμό, αντιμετωπίζοντας την χρήση απαγορευμένων φαρμάκων & ουσιών.

-Ως γονέας δύο παιδιών με σπουδαίες διακρίσεις στον υγρό στίβο, κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία για τις αξίες & τις αρχές του αθλητισμού.

-Υπογράμμισε ότι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες & φορείς στην προετοιμασία των αθλητών πρέπει να διακρίνονται αποδεδειγμένα από ακεραιότητα & συμμόρφωση με τις αρχές του ”ευ αγωνίζεσθαι”.Ενώ αναφέρθηκε και στις ιστορικές διακρίσεις Εβριτών αθλητών,  παραολυμπιακών αγώνων, καθώς και στην σημαντική δράση σωματείων, συλλόγων και φορέων ατόμων με αναπηρία του Ν.Έβρου!

Μπορείτε να ακούσετε την Σύνοψη της Ομιλίας εδώ : 

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Η πανδημία συνεχίζει να “πολιορκεί” την Αττική με 1383 από τα 3.080 νέα κρούσματα
Επόμενο άρθροΟ Μπάιντεν προτείνει γενναία ώθηση στην ηλεκτροκίνηση