Συλλυπητήριο μήνυμα της Αρ. Πελώνη για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ – Ο θρήνος του δημοσιοφραφικού κόσμου – Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η κυβερνητική εκπρόσωπος  Αριστοτελία Πελώνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ σημειώνει επίσης πως οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους. Οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Το συγκλονιστικό μήνυμα από την ιστοσελίδα του

Το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν οι συνάδερφοί του, μέσω της ιστοσελίδας bloko.gr, της οποίας ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν είναι πια μαζί μας» γράφουν στο μήνυμά τους.

«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του» συμπληρώνουν.

«Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες» καταλήγουν.

Αναλυτικά το μήνυμα στην ιστοσελίδα του:

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.

Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης»

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του δημοσιογράφου πριν δολοφονηθεί

Στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν τη δολοφονία του σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος τον τελευταίο καιρό ήταν μέλος του πάνελ της Ζήνας Κουτσελίνη, ενώ διατηρούσε και τη δική του ιστοσελίδα.

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή αφορούσε σε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, τη διπλή δολοφονία δύο αδελφών στη Μακρινίτσα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση που είχε ζητήσει από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση.

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο Γιώργος Καραϊβάζ εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία, μετά από αίτημα της συζύγου του. Οδηγήθηκε στον ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε οδηγίες και επιφυλάχθηκε για την οριστική γνωμάτευση περί της αναγκαστικής ή μη νοσηλείας του.

Ραγίζουν καρδιές οι συνάδελφοί του – Τα μηνύματα στο Facebook

Η είδηση προκάλεσε σοκ και βαθιά λύπη στην δημοσιογραφική κοινότητα με δημοσιογράφους από έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα να αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους στα social media.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι μάλιστα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον άδικο και αδίστακτο τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ρεπόρτερ έφυγε από την ζωή.

Μάλιστα αρκετοί απορούν με το θράσος των δραστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκτελέσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ μέρα μεσημέρι και μάλιστα έξω από το σπίτι του.

Το αντίο του site του – «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα»

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης bloko.gr.

«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες» αναφέρουν αρχικά οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα τελευταία χρόνια τους καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τους τίμησε με τη φιλία του. Έτσι «οι ώρες είναι πολύ δύσκολες».

Οι δημοσιογράφοι αποχαιρετούν τον Γιώργο Καραϊβάζ στα social media:

ΑΠΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΓΩΣΕ…. ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ..

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ GEORGIA KANDRI ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΦΙΛΕ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΛΙΛΙΑΝ ΤΣΟΥΡΛΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ…

ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ. ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΛΙΠΟΥΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ NIKOS MISIRIS ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΤΟ 1971 ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ NEW YORK TIMES ΚΑΙ WASHINGTON POST ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΧΙΤΕΡ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ. ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΛΙΠΟΥΝΙΔΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Σοκ στον «αέρα» για τους δημοσιογράφους του Star – Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Συγκλονισμένοι η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια του δελτίου του Star την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Οι δυο δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και συνεργάτες του θύματος, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα μετέδιδαν…

Προηγούμενο άρθροΟι επιπτώσεις του Nutriscore στα πιστοποιήμενα προϊόντα και τους παραγωγούς
Επόμενο άρθροΤ. Χατζηβασιλείου: «Επικίνδυνοι όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αστυνομικών κοινωνίας»