Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τοίχος προστασίας»

Αναφορά στον εμβολιασμό των πολιτών έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μιλώντας στην ΕΡΤ, σήμερα το πρωί, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

«Το θέμα του εμβολιασμού πρέπει να το δούμε σαν τοίχος προστασίας. Ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να τρέξουμε, για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, συμπληρώνοντας ότι με τον τρόπο αυτό δεν προστατεύουμε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους ανθρώπους. «Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει» επεσήμανε.

Επίσης, υποστήριξε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μην διστάσουμε να εμβολιαστούμε, «ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορωνοϊού».

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης σε φαρμακείο της Καλλιθέας με τη Δάφνη: «Είμαστε από τις πρώτες χώρες που δίνουμε self tests με αυτόν τον τρόπο» (video,pics)
Επόμενο άρθροΕνιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας: Τέλος στον εφιάλτη της γραφειοκρατίας, αποσυμφόρηση των δικαστηρίων