Οι «μαρτυρίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών» που συμπεριελήφθησαν στο βίντεο που παρουσιάστηκε χθες στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προέρχονταν από στελέχη της Κουμουνδούρου και κομματικούς υποψήφιους, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Ρωμανός αναφέρει και τα ονόματα όσων παρουσιάστηκαν στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, με τις ιδιότητές τους.

Η ανάρτηση του κ. Ρωμανού

Στη χθεσινή παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος #Νταούλια_2 του ΣΥΡΙΖΑ, προβλήθηκε βίντεο με «μαρτυρίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών» για την κατάσταση που επικρατεί στον εμπορικό κόσμο.

Ας δούμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων βίντεο:

Νίκος Ντρέου (κατάστημα ρουχισμού): υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο

Κώστας Βλαχόπουλος (Βιοτέχνης): υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο

Γιώργος Λελούδας (τουριστικά είδη): υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό Ανοιχτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Νάσο Ηλιόπουλο

Κλειώ Αγγουράκη (γραφείο εκθέσεων): μέλος ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος Podemos.gr

Γιάννα Κωνσταντίνου (χονδρική ποτά-τρόφιμα): υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αγιο Δημήτριο

Καλό θα ήταν ο κ. Τσίπρας να δοκιμάσει να μιλήσει και με ανθρώπους της αγοράς εκτός του κομματικού του μηχανισμού.

Βέβαια, αυτό προϋποθέτει να ενδιαφερθεί για τα πραγματικά τους προβλήματα και όχι για το πώς θα αποκτήσει αφήγημα πατώντας πάνω τους.

«Στη χθεσινή παρουσίαση του #Νταούλια_2, προβλήθηκε βίντεο με “μαρτυρίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών”», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρωμανός.

«Καλό θα ήταν να δοκιμάσουν να μιλήσουν και με ανθρώπους της αγοράς εκτός του κομματικού τους μηχανισμού. Βέβαια αυτό προϋποθέτει να ενδιαφερθούν για τα πραγματικά τους προβλήματα», πρόσθεσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.