Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γ. Κωτσιόπουλου στη Β. Ελλάδα

Επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος. Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την Βόρεια Ελλάδα, ο συντονισμός όλων των υγειονομικών σχηματισμών, καθώς και η ενημέρωση των τοπικών φορέων για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κωτσιόπουλος έχει συγκαλέσει τεχνικές συσκέψεις με τους Διοικητές των 2 Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, καθώς και με εκπροσώπους ιδιωτικών Κλινικών της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424.

Αύριο, Παρασκευή 16 Απριλίου, ο κ. Κωτσιόπουλος θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα.

Μετά τη συνάντησή του κ. Κωτσιόπουλου με τον κ. Καλαφάτη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γραφείο του Υπουργού, θα γίνουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Προηγούμενο άρθροΠαρελήφθησαν άλλα 2,5 εκατ. self tests
Επόμενο άρθροΜ. Βαρβιτσιώτης : “Ελλάδα και Ιταλία συνεργάζονται για τη σταθεροποίηση της Λιβύης”