Συμμετοχή της Ε. Ράπτη στην τηλεδιάσκεψη για το νέο νομοσχέδιο της λειτουργίας των λαϊκών αγορών

Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., με ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα το νέο νομοσχέδιο για τη δημιουργία ενός νέου πλαισίου λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Η Βουλευτής δήλωσε ότι: «Οι λαϊκές αγορές είναι συνδεδεμένες με την καθημερινότητα χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών και ταυτόχρονα με τη δραστηριότητα χιλιάδων εμπόρων και παραγωγών. Στόχος του νομοσχεδίου είναι η ποιοτική τους αναβάθμιση και η καλή τους λειτουργία. Στόχος όλων μας είναι η στήριξη των πωλητών των λαϊκών αγορών αλλά και όλων των καταναλωτών που τις χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους ανάγκες. Έχω συναντηθεί με εκπροσώπους των λαϊκών αγορών και θα συνεχίσω τις συζητήσεις μαζί τους, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση αυτής της πολύ σημαντικής οικονομικής δραστηριότητας και των συντελεστών της» 

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ : Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 9 κατηγορούμενων για κλοπές και ληστείες σε σπίτια στην Ανατ. Αττική
Επόμενο άρθροΜ. Σούκουλη-Βιλιάλη: Επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Γ.Γ. Πολιτισμού στην Κορινθία