Μετά από αρκετό καιρό με μηδενικούς ελέγχους, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να επέμβει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για να σταματήσει τα κορονοπάρτι, τα οποία πλέον λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία πέριξ της πλατείας. Συγκεκριμένα, έχουν κινητοποιηθεί οι ομάδες ΟΔΟΣ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ και ΥΜΕΤ.

H πλατεία βρίσκεται σε «κλοιό» από άνδρες και γυναίκες της «ΟΔΟΣ», ενώ στους γύρω δρόμους υπάρχουν περιπολικά.

Δείτε εικόνα από την πλατεία Αγίου Γεωργίου:

Κλήθηκε για εξηγήσεις στον εισαγγελέα ο DJ της Αγίου Γεωργίου

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης, που συνδέεται με παραβίαση των μέτρων κατά του κοροναϊού, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 55χρονος DJ , που φέρεται να συμμετείχε σε «κορονοπάρτι» που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Τη σχετική εντολή για την εξέτασή του με την ιδιότητα του υπόπτου έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την αστυνομία.

Ο 55χρονος θα εξεταστεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής και εν συνεχεία ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.