Η Κουμουνδούρου “σήκωσε τα πόδια για να βαρέσει το κεφάλι” – Της κακοφάνηκαν οι αλήθειες του πρωθυπουργού

Της κακοφάνηκαν της Κουμουνδούρου οι αλήθειες που είπε σήμερα ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, ότι η κυβέρνησή του υλοποτη δέσμευση «να επιστρέψει στη μεσαία τάξη αυτά που της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σηκώνοντας «το γάντι» ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του υποστήριξε πως «ο κ. Μητσοτάκης μάλλον βλέπει ότι η μεσαία τάξη, που είχε κάνει σημαία προεκλογικά, του γυρίζει ανεπιστρεπτί την πλάτη και προσπαθεί να της πουλήσει και πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Ας κοιτάξει πώς θα επιστρέψει στη μεσαία τάξη αυτά που ο ίδιος της αφαιρεί εδώ και ενάμισι χρόνο, αφού πρώτα φροντίσει να σταματήσει την καθημερινή φτωχοποίηση της, και να αφήσει τα κλισέ».  

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, μεσαία τάξη είναι οι εργαζόμενοι, «των οποίων ετοιμάζεται να καταργήσει το 8ωρο και να θεσπίσει απλήρωτη εργασία και μειώσεις μισθών. Είναι οι καταστηματάρχες στους οποίους αρνείται τη ρευστότητα για την επανεκκίνηση της δραστηριότητάς τους. Είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες αφήνει να πνιγούν στο ιδιωτικό χρέος, αρνούμενος την ρύθμισή του” κλπ κλπ.

Αυτό που δεν μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα μέλη του που εμφανίζει ως διαμαρτυρόμενους επαγγελματίες στα σποτάκια του, σε ποια τάξη ανήκουν;

Προφανώς, θα αποτελούν μια τάξη από μόνοι τους, όταν δεν μπορούν να δουν τη στήριξη που έχουν όλες οι τάξεις από την κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες τους, λόγω πανδημίας.

Προηγούμενο άρθροΚ. Καραμανλής: «Σε 10 λεπτά Θεσσαλονίκη-Έδεσσα, σε 30′ Δράμα-Αμφίπολη – Χωρίς διόδια»
Επόμενο άρθροK. Μητσοτάκης: «Είχα υποσχεθεί στη μεσαία τάξη ότι θα της επιστρέψω όσα της πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ και το υλοποιώ» (video, pics)