Γ. Πατούλης για Πασχαλινό στολισμό: «Αφού έκαναν το κόσμο να γελάσει πετύχαμε τον στόχο μας»

Με χαμόγελο αντιμετώπισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης τις επικρίσεις και τα σχόλια, για τον Πασχαλινό στολισμό της Αθήνας.

Η πόλη τις τελευταίες μέρες στολίστηκε για τις πασχαλινές μέρες σε διάφορα σημεία, όπως το Καλλιμάρμαρο, η Κηφισίας, η Πανόρμου και άλλες περιοχές με χαρούμενα κουνελάκια που φορούν σμόκινγκ, κρατούν την ταμπέλα “Περιφέρεια Αττικής” και  μας εύχονται “Καλό Πάσχα”.

Ο συγκεκριμένος στολισμός, συζητήθηκε εκτενώς και προκάλεσε σχόλια στα social media, τα οποία, ο κ. Πατούλης αντιμετώπισε με χαμόγελο, όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας σε εκπομπή του Open.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ρώτησε για το στολισμό και τον λαγό με το σμόκινγκ και ο κ. περιφερειάρχης Αττικής απάντησε: «Αυτό που θέλαμε είναι μέσα σε αυτή τη στεναχώρια που όλοι έχουμε με την πανδημία, να δει ο κόσμος μια πασχαλινή ατμόσφαιρα από τη στιγμή μάλιστα που δεν θα φύγουν για τα χωριά τους. Οι επικρίσεις μου προκάλεσαν χαμόγελο. Αλλά είχα και θετικά σχόλια, πιστέψτε με. Αφού έκαναν το κόσμο να γελάσει πετύχαμε το στόχο μας…θετικό είναι», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Προηγούμενο άρθροΥΠΑ: Αυξάνονται οι ταξιδιώτες που θα εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς καραντίνα – Μόνη προϋπόθεση ο εμβολιασμός ή το αρνητικό τεστ
Επόμενο άρθροΚ. Καραμανλής: «Στη νέα πραγματικότητα η Ελλάδα θέλει να επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης» – Άρθρο