Επίσκεψη του Αθανάσιου Λιούπη στο 304 Π.Ε.Β.

Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα,  ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης, μετά την προ ημερών συνάντηση, που είχε με το Σωματείο των Εργαζομένων. Ο Βουλευτής, συναντήθηκε με τον Διοικητή Συνταγματάρχη  Ιγνάτιο Αθανασέλη και εκπροσώπους του  Σωματείου Εργαζομένων, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στην στελέχωση και στη λειτουργία του Εργοστασίου.

Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης- 304 ΠΕΒ- αποτελεί χώρο υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει εξιδεικευμένα παραγωγικά τμήματα και συνεργεία,  στα οποία έγινε περιήγηση και ενημέρωση του Βουλευτή.

Τα θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό του Εργοστασίου είναι η  στελέχωση με επιπλέον εξιδεικευμένο πολιτικό προσωπικό, η εξασφάλιση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο υπάρχον προσωπικό και η συντήρηση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Λιούπης μετά την εποικοδομητική συζήτηση με τα στελέχη του 304 ΠΕΒ,  δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει τα παραπάνω θέματα στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία άμεσα.

Προηγούμενο άρθροΆρση ασυλίας του Γιάννη Λαγού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Επόμενο άρθροΒ. Υψηλάντης: Ανοίγει εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας μετά το Πάσχα