Γιατί ο Πολάκης δεν στήριξε τον Τζανακόπουλο για τις «εκκαθαρίσεις»

Για ποιον λόγο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο «μάτι» τον Ζαχαριάδη

Θα έχετε παρατηρήσει ότι σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που είναι ιδιαίτερα δυναμικός, στην περίπτωση Τζανακόπουλου , ο αψύς Κρητικός σιώπησε μεγαλοπρεπώς.

Βλέπετε ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον είχε καλέσει σ’ εκείνο το πειθαρχικό-παρωδία που είχε στηθεί για τα μάτια του κόσμου. Ο Πολάκης όμως, του το «φυλούσε» όπως φαίνεται.

Την ίδια ώρα, στελέχη που συνομιλούν με τον σοβαρό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος επιχειρεί να τον «πριονίζει» σε κάθε ευκαιρία.

Ας μην το κουράζει ο βουλευτής του βόρειου τομέα. Ο Τζανακόπουλος ανταγωνίζεται και τις… γραβάτες του. Έχει θέμα…

Και μιας και μιλάμε για τον Τζανακόπουλο, να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι σχέσεις Παππά – Τζανακόπουλου έχουν περάσει από σαράντα κύματα, όσοι γνωρίζουν καλά τον γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένουν πως, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες του με τον Παππά, «δεν υπήρχε περίπτωση να μην υλοποιήσει εντολή Τσίπρα».

Εν ολίγοις, βάζει πλάτη για τον Παππά, παρά το ότι ο τελευταίος έχει σπεκουλάρει εναντίον του Τζανακόπουλου ουκ ολίγες φορές.

Προηγούμενο άρθροΧ. Γώγος: “Τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ύφεση” – Τι να προσέχουν οι έγκυες με το εμβόλιο
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Αττικής: Εγκρίθηκαν οι πρώτες 4.600 αιτήσεις επιχειρήσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης €250 εκατ.