Η εντυπωσιακή ελεύθερη πτώση του Κ. Μπακογιάννη την ημέρα της γιορτής του – Δείτε την ανάρτησή του

Ελεύθερη πτώση, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναρτώντας μάλιστα και σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«”Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά”. Το δώρο που μου έκανα, στη μνήμη του φίλου μου Θοδωρή Παντελάκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες», έγραψε ο κ. Μπακογιάννης.

Σημειώνεται ότι ο Θ. Παντελάκης ήταν φίλος του δημάρχου Αθηναίων, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια άλματος το 2004 στο Ρέθυμνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κ. Μπακογιάννης είχε αναφερθεί στην εμπειρία του ως εθελοντής αλεξιπτωτιστής στον ελληνικό στρατό, αλλά και στις αντιρρήσεις που είχε η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Τα αλεξίπτωτα για μένα ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο σχολείο. Εκεί έμαθα ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα, να υπερβεί τα όριά του, αρκεί να το θέλει πραγματικά και να έχει χρόνο», είχε σημειώσει, μεταξύ άλλων. Αναφερόμενος στη μητέρα του: «Ζήσαμε δράματα! Κάθε Ελληνίδα μάνα που σέβεται τον εαυτό της…».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

Προηγούμενο άρθροΠεριφ. Αττικής: «Οι αντιπυρικές ζώνες ευθύνη του Δασαρχείου – Μην μπλέκετε τις αρμοδιότητες»
Επόμενο άρθροΑΑΔΕ: 10+1 οδηγίες για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα