Στον μεγάλο σταρ του Μεγάρου Μαξίμου, εξελίσσεται ο Πίνατ, ο οποίος δεν σταματά να κάνει καθημερινά νέες γνωριμίες, εννοείται υψηλού επιπέδου.

Ο αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε πριν από λίγο καιρό το Μέγαρο Μαξίμου (και απέκτησε και Twitter) και κατοικοεδρεύει πλέον εκεί, απολαμβάνει καθημερινά τις βόλτες του στο χώρους του κτιρίου και φυσικά στον κήπο.

Με ένα κόκκινο μαντήλι στο λαιμό και συνήθως το αγαπημένο του παιχνίδι στο στόμα, κάνει τις βόλτες του, μπαινοβγαίνει στα γραφεία… αράζει στην κορυφή της σκάλας και υποδέχεται τους επισκέπτες.

Έτσι και σήμερα για μια ακόμη φορά κέντρισε τα φλας των φωτογράφων που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν την επίσκεψη του προέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ντάβιντ Σασόλι, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο χαριτωμένος Πίνατ ακολούθησε τον πρωθυπουργό στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και καθώς ανέμεναν τον Ντάβιντ Σασόλι αναζήτησε και πήρε μερικά χάδια του.

Όταν έφθασε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ο Πίνατ κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά για να τον υποδεχθεί, κερδίζοντας ακόμη μερικά χάδια, αυτή τη φορά από τον επισκέπτη του Μεγάρου Μαξίμου.