Θ. Χειμάρας: “Το Λιμάνι της Στυλίδας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί”

«Στη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ.  Γιάννη Πλακιωτάκη και τους συνεργάτες του, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάτζα και της Δημάρχου Στυλίδας κ. Βιργινίας Στεργίου, έγινε σαφές ότι το Λιμάνι της Στυλίδας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί.

Αντίθετα, λόγω της γεωγραφικής του θέσης, της σύνδεσής του με τα εθνικά οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, καθώς και της έντονης επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε ισχυρό εμπορικό κόμβο.

Με συγκεκριμένες προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση και με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, η αναβάθμιση του λιμανιού της Στυλίδας μπορεί να θεωρηθεί μονόδρομος.

Στόχος όλων μας είναι η αναβάθμιση του σε ένα σύγχρονο διαμετακομιστικό κέντρο, ένα σημείο αναφοράς για τις θαλάσσιες μεταφορές και εμπορικές συναλλαγές σε εθνικό επίπεδο.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό και φίλο κ. Πλακιωτάκη για τη συνεργασία και για το ενδιαφέρον που δείχνει για όλα τα λιμενικά ζητήματα της Φθιώτιδας».

Website: https://www.cheimaras.gr/post/synanthsh-me-ton-ypoyrgo-naytilias-plakiotaki-gia-to-limani-stylidas

Προηγούμενο άρθροΟμόνοια: Σοκαριστική σεξουαλική επίθεση μέσα σε λεωφορείο – Αυνανίστηκε και ολοκλήρωσε πάνω σε 19χρονη
Επόμενο άρθροΔιαρρήξεις οικιών σε Παπάγου και Βύρωνα: «Σήκωσαν» χρηματικά ποσά και κοσμήματα