Τα παραλειπόμενα από τη λαμπρή εκδήλωση στο Ζάππειο:Παρούσες η Γ. Αγγελοπούλου η Μ. Βαρδινογιάννη και η Μόνικα (pics)

Λίγο πριν από τις 7 χθες το απόγευμα άρχισαν να φτάνουν στο Ζάππειο Μέγαρο οι υψηλοί προσκεκλημένοι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κορυφαίοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με την υποστήριξη και της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στεκόταν στο κεφαλόσκαλο, έτοιμος να υποδεχθεί τους προσκεκλημένους, οι οποίοι έφταναν ο ένας μετά τον άλλον, φορώντας τις μάσκες τους. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος, φορώντας – όπως και όλοι οι προσκεκλημένοι – μάσκα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στο Ζάππειο φορώντας γαλάζιο κοστούμι και λευκή μπλούζα, τα οποία συνδύασε με χαμηλοτάκουνα μπεζ παπούτσια.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα ’21» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε να φορέσει σκούρο μπλε σακάκι με μάξι φούστα, κάνοντας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Παρούσα στη λαμπρή εκδήλωση ήταν και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.


Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έφτασε στην εκδήλωση με μηχανή .

Η τραγουδίστρια Μόνικα, έφτασε στο Ζάππειο Μέγαρο, με κάζουαλ λουκ. Επέλεξε να φορέσει λευκό σακάκι και σορτς, με αρβυλάκια στις ίδιες αποχρώσεις, συνδυάζοντάς τα με ξεχωριστές λιλά κάλτσες.

«Έδωσαν και πήραν» τα «πηγαδάκια», όπως αυτό της κ. Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Η Μόνικα ήταν εκείνη που χάρισε μια μελωδική στιγμή στην εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθροΠελώνη κατά Τσίπρα: Μας έχει συνηθίσει στο να λαϊκίζει, να ψεύδεται και να δημαγωγεί
Επόμενο άρθροΜουσική στην εστίαση: Οι μαγαζάτορες ανοίγουν τα ηχεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας