Αντώνης Σαμαράς: Mια selfie με τον γιό του πυροδότησε πολιτικά σενάρια (pic)

Στο επίκεντρο πολιτικών συζητήσεων βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανακοίνωσε τη δημιουργία του κοινωφελούς «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς».

Η διαδικασία της ίδρυσης είναι ανάλογη με τα αντίστοιχα Ιδρύματα Ελλήνων πρώην πρωθυπουργών κι ως εκ τούτου θα ολοκληρωθεί με την έκδοση του προβλεπόμενου Προεδρικού Διατάγματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδρυμα θα αναδείξει το έργο του κ. Σαμαρά και ότι σε αυτό ο πρώην Πρωθυπουργός θα δώσει το προσωπικό του αρχείο, με σημαντικά και αποκαλυπτικά ντοκουμέντα από τις επαφές του με τους ευρωπαίους ηγέτες, ιδίως με την Ανγκελα Μέρκελ, την περίοδο της διακυβέρνησής του (2012-15).

Η είδηση της δημιουργίας του Ιδρύματος συνέπεσε με την δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας του πρώην Πρωθυπουργού με τον γιο του Κώστα, σε πρώτο πλάνο.

Ο κ. Σαμαράς άδραξε την ευκαιρία του καλού καιρού και βγήκε παραλία, συντροφιά με τον γιο του, Κωνσταντίνο. Δεν αντιστάθηκε στη μόδα της νεολαίας που θέλει να λατρεύει τις αναμνηστικές selfie φωτογραφίες κι έτσι πόζαρε στην κάμερα του κινητού του γιου του.

Προηγούμενο άρθροΓιάννα Αγγελοπούλου από την Κρήτη: Η Ελλάδα έχει μοναδικά μυαλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα
Επόμενο άρθροΤουρισμός: Αλλαγές από σήμερα – Τι θα ισχύει για τα ταξίδια με πλοίο