Με ενέργειες Γ. Πασχαλίδη δυνατή πλέον η αίτηση για τηλεοπτικό σήμα σε πολλές περιοχές της Π.Ε. Καβάλας

0
0

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους ενδιαφερομένους ότι οι συνεχείς και επίμονες προσπάθειές του αναφορικά με το πρόβλημα του τηλεοπτικού σήματος στις λευκές περιοχές έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα ο Βουλευτής, έχοντας υποβάλει και σχετική ερώτηση, είχε θέσει το ζήτημα υπ’ όψιν του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, και μετά από τις συνεχείς επαφές που είχε και με το Διευθυντή του Υπουργού κ.Χαμπίδη, επέτυχε να αναρτηθεί η σχετική πλατφόρμα τόσο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής όσο και στον ιστότοπο gov.gr.

Μέσω της εν λόγω πλατφόρμας https://white-areas.gov.gr/ δίνεται πλέον η δυνατότητα υποβολής ψηφιακής αίτησης για την κάλυψη εκατοντάδων οικισμών της χώρας μας, που θα αποκτήσουν πια δωρεάν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα.

Στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνονται όλα τα χωριά και οι οικισμοί των Δήμων Νέστου και Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας, που στερούνταν επί μακρό χρονικό διάστημα τηλεοπτικού σήματος.

Αναλυτικότερα η λίστα περιλαμβάνει:

για τον Δήμο Καβάλας,  τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Παλαιάς Καβάλας και Φιλίππων,

για τον Δήμο Νέστου, τη Δημοτική Ενότητα Ορεινού, τους οικισμούς Άγιος Κοσμάς, Δύσβακτο, Κεχρόκαμπος, Λεκάνη, Μακρυχώρι, Νικήται, Πλαταμών και Σκοπός,

για το Δήμο Παγγαίου, στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών, την Αποβάθρα και Νέα Ηρακλείτσα, στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού τον Ακροπόταμο, Βρύση, Λουτρά Ελευθερών, Ορφάνι και Παραλία Ορφανίου, στη Δημοτική Ενότητα Πιερέων τα Δωμάτια, Καραβαγγέλης, Μέλισσα, Μελισσοκομείο, Μεσιά, Μεσορόπη, Μουσθένη, Πλατανότοπος, Πυργοχώρι και Σιδηροχώρι, ενώ στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερούπολης τους Αντιφίλιπποι, Εξοχή, Κοκκινόχωμα, Παναγιά και Χρυσόκαστρο,

για τον Δήμο Θάσου, τις περιοχές της Αλυκής, Θυμωνιάς, Καλλιράχης, Μονής Αρχαγγέλου, Παναγίας, Ποτού, Πρίνου, Σκάλας Μαριών και ο οικισμός Σκιδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα white-areas.gov.gr ή να καλέσουν στο 215215840

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ένα ακόμα αίτημα των συμπολιτών μας ικανοποιείται μετά από πολλή προσπάθεια και συνεργασία. Συνεχίζουμε…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here