Αρ.Πελώνη: «Ο κ. Πολάκης ισοπέδωσε την επιστήμη – Επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα πυρά κατά του Παύλου Πολάκη για την αμφισβήτηση των εμβολίων εξαπέλυσε χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως τόνισε η κυρία Πελώνη, ο Π. Πολάκης ισοπέδωσε την επιστήμη και έθεσε το ρητορικό ερώτημα «τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε o ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνοντας πως «ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ», επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Παύλο Πολάκη, καθώς, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της, «με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας».

Σε πλήθος αναρτήσεων τις τελευταίες ώρες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί τον όρο «ξεστοκάρισμα» για το εμβόλιο της AstraZeneca, που πρώτος είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας.

Προηγούμενο άρθροΣτέλλα Μπίζιου: “Μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα”
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Στ. Κελέτση στις εργασίες της Διεθνούς Γραμματείας της ΔΣΟ στο Βελιγράδι