Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για όσα είπε η Θεανώ Φωτίου που χαρακτήρισε το άνοιγμα του τουρισμού «εγκληματικό λάθος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου υποστήριξε ότι το άνοιγμα του τουρισμού ήταν ένα εγκληματικό λάθος. Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε για να μπορέσει η κυβέρνηση να το καρπωθεί σαν επιτυχία.

Η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν συμφωνεί με την άποψη της κ. Φωτίου για το άνοιγμα του τουρισμού.

H ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με το γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού. “Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό…”, είπε συγκεκριμένα.

Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος».

Προηγούμενο άρθροGoogle: Νέα αντιμονοπωλιακή αγωγή βάζει στο στόχαστρο το Play Store
Επόμενο άρθροΣτ. Κυριακίδου: “Ο εμβολιασμός είναι το πιο δυνατό μέσο για να προλάβουμε την εξάπλωση του κορονοϊού”