Στην Πάτμο η βάπτιση του… Κικίλια junior – Με αυστηρά μέτρα και ελάχιστους παρευρισκόμενους

Μια ακόμη σημαντική στιγμή στην κοινή τους πορεία ετοιμάζονται να βιώσουν οι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού. Ο ερχομός του γιου τους ανήμερα τα Χριστούγεννα ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το ζευγάρι. Πλέον, ο μικρός είναι έτοιμος να βαπτιστεί, με το Μυστήριο να είναι προγραμματισμένο να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην Πάτμο.

Με αυτόν τον τρόπο θα εκπληρωθεί ένα τάμα της Τζένης Μπαλατσινού. Γι’ αυτό και το όνομα του γιου τους θα είναι Παναγιώτης, από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, αλλά και Αντώνιος, από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντωνίου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η βάπτιση του Παναγιώτη-Αντωνίου θα γίνει στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού με φιλία ετών.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, όπως κάθε καλοκαίρι, και προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση, ώστε να είναι όλα όπως τα επιθυμεί το ζευγάρι. Αυτή η ξεχωριστή στιγμή για εκείνους θα περιλαμβάνει και ελάχιστους προσκεκλημένους.

Η επιθυμία του ζευγαριού είναι να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Επιθυμούν να τη βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά, ενώ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Σε επιστολή τους προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κ.λπ., καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλον χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού».

Προηγούμενο άρθρο«Εισβολή» από μινκ στην Κοζάνη: «Δεν μπορούμε να ανοίξουμε ούτε τα παράθυρα»
Επόμενο άρθροΓ. Γεωργαντάς: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για το Freedom Pass