Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έχει κινηθεί στο μέτωπο των έργων υποδομής για τη χώρα, προχωρώντας στη συμβασιοποίηση όπως είπε, στα πρώτα δύο χρόνια διακυβέρνησης πρωτοβουλιών ύψους 3,2 δις ευρώ, εξέφρασε από τη βουλή, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε65, ο υπουργός Μεταφορών τόνισε πως: «στα 2 πρώτα χρόνια της κυβέρνησης μας συμβασιοποιήσαμε έργα 3,2 δισ. ευρώ».

Στον αντίποδα, όπως εξήγησε ο υπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4,5 χρόνια συμβασιοποίηση μόλις 800 εκατ. ευρώ δημόσια έργα. «Τότε που παίζατε στα ζάρια την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και μετά εσείς γυρνούσατε με σκυμμένο κεφάλι και υπογράφατε μνημόνια. Αυτοί είστε. Εμείς είμαστε η παράταξη που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και υλοποιεί τα έργα που εσείς δεν μπορείτε», είπε απαντώντας στις επιθέσεις που δέχθηκε από εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο Χρ. Σπίρτζης επιτέθηκε στην κυβέρνηση αμφισβητώντας τον τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση τους οδικούς άξονες.

Προηγούμενο άρθροΠολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Δείτε πού
Επόμενο άρθροΚρήτη: Επεισοδιακή σύλληψη σε ταβέρνα μετά από έλεγχο – Πάνοπλοι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη