Διήμερη επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποίησε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, όπου και συναντήθηκε με τους συμπατριώτες της και τους φορείς του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Ν.Δ. είχε την τιμή να παρευρεθεί στην αιμοδοσία της εθελοντικής ομάδας αιμοδοτών Λέρου «Η Ζωή» με τον πρόεδρό της Πέτρο Ακογλάνη και τα μέλη της.

Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη είχε συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού, Μιχάλη Κόλια, τους Αντιδημάρχους Άκη Γρεκό και Δημήτρη Καστή και το Δημοτικό Σύμβουλο Νεκτάριο Κοκκώνημε αντικείμενο ζητήματα που απασχολούν το νησί, σχετικά, μεταξύ άλλων, με τη λειτουργία της Πύλης Εισόδου – Εξόδου και θέματα που αφορούν τη χρηματοδότηση του Δήμου Λέρου μέσω των προγραμμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Λέρου, όπου και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με το Διευθυντή του Παραρτήματος ΕΚΑΒ, Σάββα Καραταπάνη, ο οποίος βρισκόταν και αυτός σε επίσκεψη στο νησί. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα περαιτέρω ενίσχυσης του Νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό.

Η Μίκα Ιατρίδη είχε, ακόμα, συνάντηση με την Διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου, ΦιλιώΚυπριζόγλου, με την οποία συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του ΚΥΤ, αλλά και, συνολικά, τη ροή των μεταναστευτικών ροών την τελευταία περίοδο, η οποία είναι σημαντικά μειωμένη.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής της στη Λέρο, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο νησί της Αρτέμιδος, τη Λέρο μας, και να συνομιλήσω με τους φορείς και τους συμπατριώτες μου.

Σε μια δύσκολη περίοδο, μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας και βρισκόμαστε πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση για την καλύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτωνπου μας απασχολούν.

Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή τον αγώνα που δίνουμε για την ανάπτυξη των νησιών μας και την καλυτέρευση της ζωής όλων μας».

Προηγούμενο άρθρο«Βόμβα» Αρκουμανέα: Κοντά στα 3.000 τα κρούσματα σήμερα
Επόμενο άρθροΣούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αγόρασαν το α’ εξάμηνο οι Έλληνες καταναλωτές