ΔΕΔΔΗΕ προκήρυξη: Τέλος χρόνου για τις 664 μόνιμες προσλήψεις – Αναλυτικά οι ειδικότητες και η προκήρυξη

Εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν την αίτηση τους στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ και να διεκδικήσουν μία από τις 664 μόνιμες θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Η Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.» – ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, ανακοινώνει ότι προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Αναλυτικότερα, ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων εξήντα τεσσάρων (664) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 105 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.

Στόχος του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της Εταιρίας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

  • Αναλυτικά οι ειδικότητες και η προκήρυξη εδώ.
Προηγούμενο άρθροΚτηματολόγιο: Στο Δημόσιο 14.484 ακίνητα «αγνώστων ιδιοκτητών»
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίου καιρού: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν