Ηλιούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια όπου απολογούνται οι κακοποιητές της 18χρονης

Από τις 10:00 περίπου η ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων μετά τις σοβαρές καταγγελίες της 18χρονης κοπέλας που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τόσο ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, όσο και ο πατέρας της κοπέλας αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Ο 39χρονος υποστηρίζει ότι διατηρούσαν ερωτικό δεσμό και σε καμία περίπτωση δεν την εξανάγκαζε να εκδίδεται, ούτε την κακοποιούσε.

Ο πατέρας της 18χρονης επισημαίνει ότι ουδέποτε τη βίαζε και υποστηρίζει ότι είχε καταγγείλει την εξαφάνιση της κόρης του στο αστυνομικό τμήμα.

Στα δικαστήρια, έξω από το κτήριο 9, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης το πρωί από γυναικείες συλλογικότητες οι οποίες φώναξαν συνθήματα και ανάρτησαν πανό.

«Ούτε Καρολάιν, Δήμητρα, Ελένη καμία άλλη δολοφονημένη», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Πλέον, αναμένουμε την απόφαση της ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων.

Θυμίζουμε ότι  η 18χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 39χρονος αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, την εξέδιδε και την κακοποιούσε συνεχίζοντας τον εφιάλτη που ζούσε από 11 ετών στα χέρια του πατέρας της, που όπως κατήγγειλε, την κακοποιούσε σεξουαλικά από όταν ήταν 11 ετών.

Προηγούμενο άρθροΧρ. Σταϊκούρας για την έγκριση του σχεδίου ανάκαμψης από το Ecofin: «Σημαντική μέρα για την Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΦωτιά στη Δουκίσσης Πλακεντίας – Επί τόπου η πυροσβεστική